Vi er en samkjørt gjeng som står klar til å hjelpe deg hver dag i butikken

Maiken Jensen

daglig leder/brillestylist

Med over 20 år i bransjen vet Maiken hva som kler et ansikt. Hun brenner for å finne rette brillen til det rette ansiktet, enten det er solbriller eller vanlige briller. Hun bestemmer hvilke innfatninger vi har i butikken, og vet godt hva som passer de ulike ansiktsformene, både hos barn og voksne. Kom innom og la henne foreslå den rette brillen til deg!

Siv Anita Berle

kundeveileder/brillestylist

Siv Anita har lang fartstid som kundeveileder i Arnøygruppen og er en viktig brikke hos oss i Sandnes Optikk. Med topp kunnskap om hvilken innfatning hver enkelt kunde passer er man i trygge hender når hun hjelper med å finne din nye brille eller solbrille. Kom innom og la henne foreslå den rette brillen til deg!

Gerd Synnøve Hollund

optiker Msc, med kontaktlinsekompetanse og rett til bruk av diagnostiske medikamenter

Kontaktlinser, briller, barn, spesialoptikk for svaksynte, filterbriller, Gerd Synnøve er klar for å hjelp. Med 15 år i faget, og i stadig videreutdanning som optiker, kan du trygt la Gerd Synnøve undersøke synet ditt for å hjelpe med de beste løsninger for ditt synsbehov.

Knut Arnøy

optiker med kontaktlinsekompetanse

Med over 20 år i bransjen vet Knut hva han prater om når det kommer til briller og kontaktlinser. Han vet at godt syn er viktig for å trives i hverdagen, og gjør sitt ytterste for å gi best mulig hjelp i enhver synssituasjon. Man kan trygt få undersøkt øynene av Knut.

Ottar Helø

optiker med kontaktlinsekompetanse og rett til bruk av diagnostiske medikamenter

Ottar har lang fartstid som optiker. Han har jobbet i bransjen siden ’93 og de siste 21 årene som optiker. Han har kontaktlinsekompetanse og rett til bruk av diagnostiske medikamenter. Han har i tillegg lang verkstedserfaring innen optikk og tilpassing av skytebriller.